Reacties

 1. tja, t is erg dat je niet op de tijd kunt reizen dat je wilt.
  stel, je woont- nog wel- in de vijverhof, en wil even bij de frietkraam in beek een frietje halen, en weer met dezelfde bus weer terug. of lekker even een bakje koffie bij hotel spijker. 2 dagen tevoren moet je dus plannen, dat je zin in friet en koffie hebt, en hoelaat. of je wilt even op bezoek bij een vriendin in kalorama (o nee, kan niet meer, want daar stopt de buurtbus niet meer) Ben je gepensioneerd, eindelijk vrij, moet je een agenda bijhouden voor de reisjes die je met buurtbus (of met de gewone ns) wilt maken…deelnemen aan de maatschappij als volwaardig burger, maar dan wel op afspraak.
  even voor de verduidelijking, de chauffeurs van buurtbussen zijn ook vrijwilligers, vaak, niet altijd, zijn het oudere mensen, en ik kan me er iets bij voorstellen, dat je niet graag een rolstoel vastzet en dan ook de verantwoordelijkheid draagt. veel buurtbusjes, zoals die van malden naar beek, hebben ook een flink hellend en bochtig tracé.
  mij is niet duidelijk, waarom die stewards nu een aparte duren driewieler moeten rijden, en niet gewoon met de bus meekomen. ik zou me een beetje lullig voelen op zo’n opgeblazen playmobielvoertuig…
  misschien gewoon een betaalde chauffeur op de buurtbus, met cursus om mede-rollers vast te zetten;)
  hoe een grote stad van iets kleins een driewieler maakt…
  dan maar allemaal een scootmobiel aanvragen? maar ja, daar is het te gezellig voor in de buurtbus;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *